HALLOBABY

Kan je geliefde niet bij het echo-onderzoek aanwezig zijn, vanwege medische redenen of omdat je partner bijvoorbeeld vanwege het werk in het buitenland zit? Zou je graag dit mooie moment willen delen met bijvoorbeeld je (schoon) ouders, broer, zus of vrienden maar is dit niet mogelijk?

HalloBaby is een online streamingdienst van echo’s in verloskundige praktijken. Door middel van deze streamingdienst kan je partner en/of vrienden en familie via een inlogcode, waar dan ook ter wereld, online meekijken met het echo-onderzoek!

Het is niet alleen fijn dat je deze gebeurtenis kan delen, maar ook een aanstaande opa en oma gaan dit erg leuk vinden!

Wat moet je hiervoor doen?
Je koopt een voucher via de website www.hallobaby.online. Op die voucher staan een paar QR-codes. Met die codes wordt de stream(s) bij de verloskundigenpraktijk geactiveerd.

Laat je familie of vrienden weten wanneer ze in kunnen loggen, dus geef ze de tijd en datum door van je afspraak. Omdat we niets opnemen en het een live-stream is, moeten ze wel op tijd zijn!

Twee verschillende streams
Door middel van 2 streams kan jij er zelf voor kiezen wie op welk moment mee kan kijken. De verloskundige zal tijdens de echo de QR code van de voucher scannen zodra jij er klaar voor bent!

Stream 1 kan vanaf het eerste moment meekijken en wordt veelal gebruikt door intimi. Hierbij kan veel privacy gevoelige informatie worden gedeeld, waaronder bijvoorbeeld de geslachtsbepaling.

Stream 2 zal pas online gaan zodra het privé/medische gedeelte van de echo geweest is en jij bij de verloskundige aangeeft dat de QR code voor de 2de stream gescand mag worden. Hierna kunnen de personen die zijn uitgenodigd meekijken met de rest van jouw echo!

De kosten per stream bedragen € 12,50. Die betaal je via de website van HalloBaby. De voucher is geldig tot 9 maanden na jouw geplande afspraak.

Hoe werkt het?
Koop online een voucher op www.hallobaby.online
Nodig je partner, (schoon) ouders, vrienden of familie uit via HalloBaby.online
Laat de verloskundige de QR code voor of tijdens de echo scannen, vanaf dat moment gaat de stream live!
Iedereen die jij hebt uitgenodigd kijkt nu live mee, waar ook ter wereld!

Heb je vragen of opmerkingen? Contacteer HalloBaby via info@hallobaby.online